top of page

NONNA-NINI

Nonna-nini is een innovatief Nederlands kledingmerk wat zich vooral bezig houd met kleurrijke hippe en vooral draagbare kinderkleding voor meisjes. Nonna-Nini valt onder Dutch design dus al onze collecties worden met zorg en oog voor kwaliteit in Nederland gemaakt. de kleding is exclusief en de jurkjes zijn heuse blikvangers op ieder schoolplein. Tegenwoordig zie je bijna geen verschil meer tussen kinderkleding en volwassen kleding. Kinderen worden als maar ouder gekleed in plaats van dat zij zich kind kunnen voelen in een vrolijk kledingstuk waarin ze zich goed kunnen bewegen, klimmen en heerlijk ravotten. Nonna-Nini zoekt steeds weer naar nieuwe modellen die draagbaar zijn en er ook nog eens geweldig uit zien. De vrolijke gekleurde stoffen met prints en bloementjes voorzien van vintage applicaties laten u kind stralen!!!

WHOLESALE

Voor ondernemers die ons kleding merk kunnen waarderen en hun huidige collectie willen aanvullen met een klein of groot assortiment Nonna-Nini hebben wij diverse items uit de collectie beschikbaar. Nonna-Nini kinderkleding kan een mooie aanvulling zijn op uw huidige assortiment en op deze manier kunt u uw bestaande klanten net even iets meer bieden. Met een kleine investering heeft u al een leuke collectie in huis om uw huidige klanten te verrassen met onze kleurrijke kinderkleding.

 

Door de unieke designs van onze kleding  , gekleurde stoffen en vintage applicaties worden onze jurkjes al snel herkend door de klant. Wij werken met een standaard assortiment bestaat uit de volgende producten: jurkjes, rokjes, shirts, leggings. Deze kunt u uitbreiden met jasjes jumpsuits en meer...

 

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

ONLINE WEBSHOP

Via onze webwinkel is het voor iedereen mogelijk om nu een Nonna-Nini jurkje, of andere kleding van ons aan te schaffen. De online- collectie word wekelijks aangevuld met leuke items. U kunt hier terecht voor leuke jurkjes, rokjes, shirts etc. Ook hebben wij leuke accesoires om cadeau te geven. Kijk dus lekker rond en laat u verassen door al het moois wat Nonna-nini u te bieden heeft!

MAKE MY OWN NONNA-NINI DRESS

Het bekendste jurkje van Nonna-Nini is onze design dress op maat! Waar kunt u in deze tijd nog zelf uw jurkje samen stellen zonder een vermogen kwijt te zijn of te moeten afreizen naar Milaan of Parijs. Bij Nonna- Nini heeft u de mogelijkheid om een exclusief jurkje te laten maken voor uw dochtertje geheel naar eigen wens. En wat is er nu leuker om een Nonna-nini aan een lief meisje cadeau te geven. Of u nu in Groningen woont of in Nijmegen een Nonna-Nini jurkje is op deze manier altijd binnen handbereik en in 5 stappen klaar!

Stap 1: Kies voor lange of korte mouw.

Stap 3: Kies welke applicatie

             u wilt

Stap 2: Kies de stof voor

             de mouwen

Stap 4: Kies de stof voor

              de voorkant

Stap 5: Kies de stof

voor de achterkant.

75420_321_640.jpg

75420_321_640.jpg

stof 114.jpg

stof 114.jpg

Stof 125

Stof 125

Stof 124

Stof 124

Stof 123

Stof 123

Stof 122

Stof 122

Stof 121

Stof 121

Stof 120

Stof 120

stof 119

stof 119

stof 101.jpg

stof 101.jpg

stof 102.jpg

stof 102.jpg

stof 103.jpg

stof 103.jpg

stof 104.jpg

stof 104.jpg

stof 105.jpg

stof 105.jpg

stof 106.jpg

stof 106.jpg

stof 107.jpg

stof 107.jpg

stof 110.jpg

stof 110.jpg

stof 111.jpg

stof 111.jpg

stof 112.jpg

stof 112.jpg

stof 113.jpg

stof 113.jpg

stof 114.jpg

stof 114.jpg

stof 116.jpg

stof 116.jpg

Applicatie 203

Applicatie 203

Applicatie 204

Applicatie 204

Applicatie 205

Applicatie 205

Applicatie 201

Applicatie 201

Applicatie 202

Applicatie 202

Ik wil graag een jurkje bestellen hoe nu verder?

Voor 39,95 maken wij een Nonna-Nini jurkje geheel naar wens. Hieronder vind u een bestel formulier waarmee u de bestelling in gang zet. Noteer hier de volgende dingen: 1 )Model van het jurkje lange of korte mouw,

2) Het stof nummer voor de mouwen, 3) Het stof nummer voor de voorkant 4) Het stof voor de achterkant.  5) Nummer van de applicatie. 6) De gewenste maat(86 t/m 152). 6) Mail uw wensen via ons contact formulier onder aan de site.  Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u van ons een factuur met betalingsgegevens gemaild en als wij de betaling ontvangen hebben gaan wij voor u direct aan de slag. De gemiddelde levertijd is 7 werkdagen maar vaak word het al eerder verzonden. De verzendkosten van een jurkje zijn 3,95 euro. De jurkjes kunnen ook afgehaald worden op werkdagen op de Houtstraat 60 te Nijmegen.

 

 

WINKEL NIJMEGEN

Nonna-nini heeft een breed assortiment aan kinderkleding. De collectie bestaat uit rokjes, shirts, vestjes,jasjes, leggings, broeken en natuurlijk de wel bekende vrolijke zelf samen gestelde Nonna-Nini jurkje met vintage applicaties.

 

Wat Nonna-Nini zo uniek maakt is dat er van elk kledingstuk

niet meer dan 5 stuks worden gemaakt. Elk kledingstuk is dan ook steeds weer anders. Omdat er dagelijks nieuwe items bijkomen is het ook meer dan de moeite waard om

eens een kijkje te komen nemen en rond te snuffelen tussen al het moois wat Nonna-Nini u te bieden heeft.

 

De winkel van Nonna Nini heeft een warme en vrolijke uitstraling.

Kinderen voelen zich er meteen thuis en worden geprikkeld door alle kleurrijke kleding die speciaal voor deze doelgroep word gemaakt. Mocht u toch niet kunnen slagen of zit de juiste maat er niet meer bij, of heeft u binnenkort een belangrijke dag in het vooruitzicht ook dan bent u bij Nonna -Nini aan het juiste adres. 

Wij zullen u dan ook graag helpen om een jurkje geheel naar

eigen wens samen te stellen en zal deze dan met alle liefde

en zorg voor u ontwerpen en maken!

 

Naast onze eigen kledingmerk kunt u in onze winkel ook terecht

voor leuke tassen, accesoires hebben-dingentjes en de bekende

Sony Angels. 

 

Adres: Nonna-Nini Stikke Hezelstraat 8 6511JX Nijmegen

CONTACT 

Nonna-Nini Stikke Hezelstraat 8

6511JX Nijmegen |  Tel: 06-57639608

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Success! Message received.

bottom of page